Home / archiefcentraal / treurige kerst voor hulpcentrum heeten na orkaan op filipijnen

treurige kerst voor hulpcentrum heeten na orkaan op filipijnen

Al jaren helpen ze noodlijdende mensen in het Aziatische land. “Maar ik word er niet moedeloos van”, zegt Truus over de zoveelste vernietigende storm. “We gaan gewoon door met helpen. Die mensen zijn niet verzekerd, hebben vaak helemaal niets meer.”

Drie containers voor het rampgebied stonden al klaar. Die komen nu extra goed van pas. Maar Truus Schoorlemmer wil meer. “Alstublieft mensen help me, geef me een paar centen. Daarmee kunnen we materiaal voor de getroffen mensen kopen. Golfplaten voor op hun huis bijvoorbeeld. Laten we de slachtoffers dat beetje respect geven.”

Bekijk het item van RTV Oost via deze link.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.