treurige kerst voor hulpcentrum heeten na orkaan op filipijnen

Al jaren helpen ze noodlijdende mensen in het Aziatische land. “Maar ik word er niet moedeloos van”, zegt Truus over de zoveelste vernietigende storm. “We gaan gewoon door met helpen. Die mensen zijn niet verzekerd, hebben vaak helemaal niets meer.”

Drie containers voor het rampgebied stonden al klaar. Die komen nu extra goed van pas. Maar Truus Schoorlemmer wil meer. “Alstublieft mensen help me, geef me een paar centen. Daarmee kunnen we materiaal voor de getroffen mensen kopen. Golfplaten voor op hun huis bijvoorbeeld. Laten we de slachtoffers dat beetje respect geven.”

Bekijk het item van RTV Oost via deze link.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.