tppdamteam salland bijt in het stof

TDT Salland mocht met voordeel aftrappen, daar de tegenstander van de Heetenaar Gerrit Visscher niet kwam opdagen.

Gaandeweg de wedstrijd werd deze voorsprong geconsolideerd door remises van de Deventenaren Dick Halma, Frank Nuesink en Theo Olde Hanhof, van de Steenwijker John Folkers en van de Raaltenaar Ab Steenbergen (7-5).

Toen kwam echter de tik, die de Achterhoeker Bernard Renting uitdeelde aan de Olstenaar Rob Hendriks. Direct hierna ging een remisestand van de Vroomshoper Hilco Braakman de mist in (7-9). De Apeldoorner Hans van Hal (zie foto) kon zijn sterke tegenstander Gerard Korten niet overwinnen en ook de Raaltenaar André Klein Tank moest tenslotte in remise berusten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.