topteams naar chs handbalweek

Met veel topwedstrijden, scholingen voor trainers, clinics voor de Sallandse handbaljeugd en toernooien voor de handbalscholen is het programma bomvol. De organisatie is in handen van de Carmel Handbalschool Salland (CHS).

Naast sporthal Tijenraan zal ook de Rohda-hal bol staan van handbalactiviteiten. De deelname van zoveel teams geeft extra uitdagingen. Daarom is de samenwerking gezocht met de Handbalschool Twente. Op 28 en 29 december zullen ook in IISPA Almelo wedstrijden worden gespeeld.

Dinsdag 27 december om 18.00 uur start het wedstrijdprogramma met een wedstrijd tussen CHS B en Randers 2 in Tijenraan. Om 19.15 uur gaat Oranje U17 de strijd aan met Randers 1 en om 20.45 uur speelt Oranje U19 tegen Slowakije U19.

Woensdag 28 december spelen de Oranjeteams in Almelo. De topper in Raalte is de wedstrijd van Slowakije tegen Klink Nijland/Kwiek (20.30 uur) in Tijenraan. Donderdag 29 december om 20.15 uur speelt Oranje U19 in Tijenraan tegen het nationale team van België, dat de laatste jaren mooie ontwikkelingen doormaakt. De andere topper is de wedstrijd tussen Polen en Slowakije (18.30 uur). Op de slotdag, vrijdag 30 december, spelen alle topteams vanaf 11.00 uur in Tijenraan, dus een vol programma, eindigend met tweemaal de ontmoeting Nederland – Polen.

Trainingen

Daarnaast zijn er ook weer diverse scholingen en trainingen. Dinsdag 27 en woensdag 28 december zal NHV-docent Roland Kop een pilot modulair opleiden verzorgen. De doelgroepen hierbij: trainers F/H-jeugd en trainers D/E-jeugd. Bert Bouwer verzorgt woensdag 28 december een workshop rondom het thema ‘in beweging zijn en komen van eerste lijnspeelsters met en zonder bal in de derde en viere aanvalsfase’. Deze scholing is bedoeld voor trainers van B- en A-jeugd en senioren. Op donderdag 29 december zal Torben Hansen (talenttrainer bij het Deens Randers) ten behoeve van trainers bij de E-, D- en C-jeugd aandacht schenken aan de opbouw van schijn- en passeertechnieken. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.