toppianiste batsashvili in nicolaaskerk wesepe

Ook burgemeester Strien (Olst-Wijhe) is verrast dat deze pianiste naar Wesepe komt. “Het is zeer prestigieus om het Liszt Concours te winnen. Voor mij heeft zij daarmee meteen een streepje voor. Ik heb dit concert dan ook direct in mijn agenda genoteerd.”

In de Nicolaaskerk speelt Batsashvili onder meer werken van Bach, Händel, Bartók en natuurlijk Liszt. Aanvang is om 15.00 uur; de deuren zijn geopend vanaf 14.30 uur. Kaarten à 20 euro (inclusief consumptie) zijn verkrijgbaar aan de deur of via staging2.denicolaasconcerten.nl. Kinderen jonger dan 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.