stuwzangers spelen op 70 jarig huwelijk van meijer

Shantykoor de Stuwzangers uit Vilsteren kwamen maar wat graag op visite. Jan Willem Meijer zijn Jo zijn maar liefst 70 jaar getrouwd.  Zij hebben samen met familie en bekenden genoten van het optreden van de Stuwzangers uit Vilsteren.

Met meer dan 40 leden was het koor de Stuwzangers bij het feest aanwezig in Het Wooldhuis te Heino en dat nog wel op zondagmiddag 4 december!

Jan Willem en Jo waren woonachtig in Lemelerveld.  Na het Anker in Lemelerveld zijn  het dus nu bewoners van het Wooldhuis in Heino. Het optreden was een volkomen verrassing en bracht veel emoties te weeg.

Jan Willem was jarenlang lid van het koor de Stuwzangers en ook het Ouderenkoor Herfstklanken uit Lemelerveld. Jo maakte ook deel uit van Herfstklanken. Tien jaar terug bracht Jan Willem de contacten tot stand met de huidige dirigent Flip Jonkman uit Heino, nu de dirigent van de Stuwzangers.

Het werd een feestelijke gebeurtenis in Zaal de Heerenbrink van Het Wooldhuis te Heino. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.