Home / archiefcentraal / statushouders olst wijhe tekenen participatieverklaring

statushouders olst wijhe tekenen participatieverklaring

Het tekenen van de participatieverklaring maakt deel uit van een traject dat de statushouders volgen. In de verklaring valt onder meer te lezen hoe de waarden en spelrgels van de Nederlandse samenleving eruit zien en wat van burgers wordt verwacht op het gebied van participatie.

Naast de statushouders zetten ook de leden van de zogenaamde ‘deNKtaNK’ (die de gemeente van adviezen voorziet op het gebied van integratie) hun krabbel onder de participatieverklaring. Zij willen daarmee solidariteit uitstralen naar de statushouders en aangeven dat de tekst van de participatieverklaring ook voor anderen van toepassing is.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.