springwedstrijd voor paarden

Hoewel deze wedstrijd geldt als een gewone springwedstrijd, weten de ruiters de manege in Luttenberg zeker te vinden. De aanmeldingen voor deze dagen stromen binnen. Reden tot aanmeldingen kunnen zijn de prima accommodatie en het faire parcours met mooie lijnen en goede hindernissen door parcoursbouwer Jos Brinkman. Deelnemers komen niet alleen uit heel Overijssel, maar ook van ver buiten de provincie.

Vrijdag is gereserveerd voor het oefenspringen, een oefenparcours, zonder prijzengeld.

Zaterdag wordt begonnen met de klassen B (beginners), L (licht), M (midden), Z (zwaar) en ZZ. De klasse B zonder barrage wordt op rijstijl beoordeeld. De klasse L t/m ZZ betreffen twee fasen parcoursen op tijd. Zondag kunnen nogmaals de combinaties, die uitkomen en in klassen BB, B en L startten. De klasse L betreft nu een klassiek parcours op tijd.

Er wordt beide dagen geen entree gevraagd, een ieder is van harte welkom.

Verdere informatie zoals de deelnemerslijst en starttijden zijn te vinden op staging2.startlijsten.nl

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.