slipjacht in luttenberg

Het levert altijd weer mooie plaatjes op.  De ruiters vertrekken om 12.30 uur bij de manege aan de Looweg. Het eerste deel van de route voert in de richting van de Helllendoornseweg, Schotweg, Bergweg, Blikweg, Heuvelweg, Bloemenbosweg en Hottenvoortsweg, waarna er een stop is nabij de Holteveenseweg.

De tweede run gaat richting de Luttenbergerweg, Nieuwe Twentseweg  en Schanebroeksweg, waar de traditionele sherrystop is gepland. De derde run voert langs Grefelman aan de Lemelerweg richting de doorwaadbare plaats nabij de Nieuwe Twentseweg, waarna het verder gaat richting Vondevoortsweg en Looweg. Aan honden- en schapenbezitters in de buurt van de route wordt gevraagd om deze dieren die middag uit de buurt van de ruiters en honden te houden. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.