sinterklaas en zwarte piet bedankt nijhof installatie bedrijf voor hun warme gevoel voor omni vereniging broekland

Hierbij hebben Sinterklaas en Zwarte Piet, Michel Marsman en Angelique Nijhof bedankt voor hun inzet en bijdrage voor het Broeklandse Verenigingsleven. Hun warme gevoel voor Broekland werd beloond met een mooie warme deken van Tiebotanie.

Ook de waxinelichtjes en de houders geven altijd een duurzame gedachte voor Broekland en daarbij ook voor hoofdsponsor Nijhof. Natuurlijk horen pepernoten en snoepgoed ook bij de cadeau’s om in de kantine neer te leggen en daarbij de medewerkers van Nijhof te verwennen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.