santa run levert ruim 11 mille op voor sallandse kinderen

Verkleed als Kerstman kon iedereen, van jong tot oud aan deze funloop meedoen. Het centrum van Raalte kleurde rood en wit door de ruim honderd aanwezige kerstmannen. De organisatie hoopte op ongeveer 250 deelnemers, maar dat werden er dus behoorlijk wat minder. Gelukkig was er veel publiek op de been om hen aan te moedigen.

Cadeau
Het leverde een bedrag van 11.375 op, meer dus dan de doelstelling van 10.000 euro. “Een fantastische opbrengst waardoor volgend jaar weer veel kinderen die onder de minima leven een sinterklaas- of kerstcadeau kunnen ontvangen. In Salland betreft het ongeveer vierhonderd kinderen”, aldus Henk Bezema, voorzitter van Rotary Raalte.

De totale opbrengst zal overigens nog gaan stijgen. Op vrijdag 23 december vindt namelijk de speciale Santa Carmel Run plaats. De hele ochtend leggen klassen van het Carmel College een parcours om de school af waarbij obstakels overwonnen moeten worden om ook zo geld op te halen voor het goede doel.

Foto: Annet van Raalten

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.