Home / archiefcentraal / salland zorgverzekeringen rond met regionale ziekenhuizen

salland zorgverzekeringen rond met regionale ziekenhuizen

Salland is blij te kunnen melden dat zij voor haar verzekerden voor 2017 inmiddels ook overeenkomsten heeft gesloten met de regionale ziekenhuizen: Isala, Gelre Ziekenhuizen, Gelderse vallei, Ziekenhuisgroep Twente, Radboud, Hardenberg en Rijnstate.

Met de gesloten overeenkomsten kunnen Salland-verzekerden in 2017 met een gerust hart terecht bij elk van deze regionale ziekenhuizen. Verzekerden krijgen 100 procent vergoeding voor alle soorten zorg uit de basisverzekering (met uitzondering van het wettelijk eigen risico). Uiteraard kunnen Salland-verzekerden ook terecht bij ziekenhuizen buiten de regio.

Lees ook

Open huis bij Pop Rock Factory

RAALTE – Pop Rock Factory houdt zaterdag 25 september een open huis. Tussen 14.00 en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.