Home / archiefcentraal / running santas zetten raalte op zijn kop

running santas zetten raalte op zijn kop

Er werd om 16.00 uur gestart vanaf de Grote Markt in Raalte, nadat er bij Vital Centre eerst een feestelijke warming up had plaatsgevonden. Als klap op de vuurpijl werd er afgesloten met een ‘ski hut’ afterparty.

Sallandse kinderen in de knel
Al vele jaren organiseert Rotary Raalte en omgeving de actie ‘Sallandse Kinderen in de Knel’. Het eerste jaar waren het ruim 250 Sallandse kinderen, waarvan de ouders financieel op dat moment weinig mogelijkheden hebben, die daardoor met Sinterklaas een cadeautje kregen. De actie werd gehouden in samenwerking met Steunpunt Minima, De Kern, Stichting Leergeld en Vluchtelingenwerk waardoor ook de privacy van de gezinnen gewaarborgd is.

Foto’s: Annet van Raalten

Lees ook

Speculaasactie van PCA Kwiek

RAALTE – De handbalsters van PCA Kwiek in Raalte gaan maandag 25 oktober vanaf half …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.