renske 9 sluit jaar af met bijzonder haardonatie

Het doneren van haar aan Kika stond al meer dan een jaar op het wensenlijstje van Renske. Met de vlechten kan Stichting Haarwensen pruiken maken voor kinderen die door een aandoening geen haren meer hebben.

Knipbeurt
Omdat ze zelf lange haren ook mooi vindt, had Renske haar eigen bos flink laten groeien zodat er na de knipbeurt nog wel wat overbleef. En vrijdag was het dan zover: Laura van Harivision by Laura Deunk wist van het dikke bos haar maar liefst twee dikke vlechten van 25 centimeter te maken en knipte ze vervolgens af.

Op de vraag waarom Renske dat zo graag wilde, antwoordde ze: “Omdat ik best wel lang haar heb en er andere kinderen zijn die door ziekte geen haar hebben”.

Vol trots en met een mooie nieuw coupe verliet Renske de kapsalon. De twee vlechten gaan eerst mee naar school. Renske wil de vlechten namelijk graag eerst laten zien aan de juf en haar klasgenoten voordat ze worden opgestuurd.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.