raalte kan basistarief afvalstoffenheffing in 2017 verlagen

Tijdens de aandeelhoudersvergadering op 1 december van dit jaar kwam de ROVA-begroting voor 2017 aan de orde. Het blijkt dat er een structureel positief resultaat is op uitvoering van de publieke taken van 6 euro per aansluiting. 

5 euro minder
ROVA heeft voorgesteld dat resultaat bijna volledig door te berekenen naar de inwoners van de gemeente met een directe tarievenverlaging van 5 euro per aansluiting en reservering van 1 euro per aansluiting voor infrastructurele werken. De aandeelhouders hebben hiermee ingestemd.

Voorgesteld wordt het basistarief afvalstoffenheffing voor 2017 te verlagen van 80,40 euro naar 75,36 euro. Hiervoor moet de Verordening Afvalstoffenheffing worden aangepast. Het college legt dit voor aan de raad.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.