pvda raalte stuurt kritische brief naar partijtop

“Van pijnpunten naar strijdpunten, dat was de rode draad in de discussie op de ledenvergadering van de PvdA-Raalte, afgelopen woensdagavond bij café Laurels. Pijnpunten door vier jaar regeren met de VVD, waarbij het eigen PvdA-geluid onvoldoende is gehoord”, laat de Raalter fractie weten.

De Raalter PvdA-leden snappen dat de verschillende maatregelen van het VVD-PvdA kabinet door de partijleiding wordt verdedigd, maar verwachten ook dat de partijleiders meevoelen met mensen uit de achterban die het moeilijk hebben en daarom ontevreden zijn.

Volgens PvdA Raalte is dit een hoofdoorzaak van de slechte peilingen. “Daarom moet de focus weer naar de oorspronkelijke PvdA-uitgangspunten: eerlijk delen, gelijke kansen, sterkste schouders-zwaarste lasten, solidariteit tussen individuele mensen en groepen. Zo wordt er door de PvdA-leden uit Raalte meer aandacht gevraagd voor de te grote inkomensverschillen, vaste arbeidscontracten, AOW, pensioenen en de zorg. Het verkiezingsprogramma voor 15 maart 2017 biedt daar tal van mogelijkheden voor.”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.