presentatie gezonder leven met minder straling

Een duidelijke uitleg over het ontstaan van deze technische velden, de natuurkundige principes en grenswaarden die de overheid hanteert.

Datum: zaterdag 14 januari 2017, van 14.00 uur – 16.00 uur in  ’t Natuurlijk Huus in Raalte

Er wordt deze middag ingegaan of grenswaarden toereikend zijn om onze gezondheid te beschermen. Hoe herken je klachten die veroorzaakt worden door straling? De schatting is dat 3 tot 6% van de mensen elektrogevoelig is en dat ca. 30% van de mensen enige mate van hinder ondervindt, al dan niet bewust. Welke klachten op kunnen treden maar ook welke maatregelen daar tegen te nemen zijn zullen worden gepresenteerd.

Live meting
Na de pauze wordt van diverse apparatuur de straling gemeten en hoorbaar gemaakt. We nodigen u uit om zelf apparatuur mee te nemen waarnaar u nieuwsgierig bent, bijvoorbeeld babyfoons, om te laten meten. 

Wie is Han Vrijmoed
Han Vrijmoed is geboren en getogen Zwollenaar en al meer dan 30 jaar ervaring in installatie- en hoogfrequent techniek, bouwkunde en Bouwbiologie. Zijn specialisme is elektromagnetische velden in relatie tot gezondheid.

Han is afgestudeerd in Duitsland als Bouwbioloog en Bouwbiologisch Meettechnicus en is adviseur bij Bouwbiologie Zwolle. Daarnaast is hij voorzitter van branchevereninging van Meetspecialisten Elektromagnetische Straling VEMES.

Uit zijn huidige praktijk blijkt dat veel particulieren en bedrijven pas bij hem komen als er klachten of ziekte is ontstaan. Zijn ambitie is dan ook het ontwerpen van gezonde woningen en kantoren waarbij de mens centraal staat.

Over Bouwbiologie
Bouwbiologie is de leer van de integrale relatie tussen de mens en de bebouwde woon- en werkomgeving. Deze wetenschap vindt zijn oorsprong in Duitsland en is al 30 jaar toonaangevend. Bouwbiologie is een holistische kijk op de bebouwde omgeving op het snijvlak van architectuur, bouwkunde, scheikunde, natuurkunde en geneeskunde

In de Bouwbiologie staat de gezondheid van de mens centraal, met de natuur als referentie.

Aanmelding via info@hetnatuurlijkhuus.nl of telefoonnummer 06-42871486
Om de kosten te dekken vragen we : € 5,00 pp
(Datum: zaterdag 14 januari 2017, van 14.00 uur – 16.00 uur in  ’t Natuurlijk Huus in Raalte)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.