poppe en op den dries winnen 10 kilometer scc

Bij de heren werd Op den Dries op de voet gevolgd door René Poppe uit Zwolle, Edgar Minks uit Wesepe en Erben Wennemars uit Dalfsen. Bij de dames werd Sarah-Lynn Reuver uit Wijhe tweede en Hennie Teunissen uit Raalte derde.

De overwinning op de vijf kilometer ging bij de heren naar Wouter Jansen uit Rotterdam, gevolgd door Jurian Glas uit Amsterdam en Hermen Velthuis uit Raalte. Bij de dames was Merel Broekhuis uit Lochem de snelste. Willemieke Mudde uit Olst werd tweede, Marian Fuselier uit Heino derde.

Jeugdloop

Pim Bakker uit Rijssen ging er bij de jeugdloop van 2,5 kilometer bij de jongens vandoor met de overwinning, Niek Nijman uit Goor werd tweede en Finn van Pijkeren uit Middelstum werd derde. Cas van der Vegt uit Heino viel net buiten het podium.

Bij de meisjes was Aniek Mars uit Raalte de snelste op de 2,5 kilometer, gevolg door plaatsgenoot Ilse Kemper en Esmée Smal uit Hellendoorn.

De overwinning op de 1 kilometer ging bij de jongens naar Jop Holterman uit Raalte. Bart Overgoor uit Lemelerveld werd tweede, Luc van der Vegt uit Heino derde. Bij de meisjes was Dianthe Scherphof uit Goor de snelste, Naëll Huijsmans uit Lemelerveld werd tweede en Lynn Hafkamp uit Raalte derde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.