poll in december geef ik meer aan het goede doel

Vorig jaar werd al bekend dat ‘we’ steeds meer aan goede doelen geven. Ruim 85 procent van de huishoudens in Nederland doet aan liefdadigheid. Het bedrag dat Nederlanders aan goede doelen geven, stijgt al jaren. Op dit moment schenkt een huishouden in Nederland gemiddeld zo’n 200 euro.

En, je raadt het al, vooral rond de feestdagen zijn we doorgaans extra vrijgevig. “Vooral in november en december geven we veel”, zegt hoogleraar René Bekkers, die onderzoek deed naar de vrijgevigheid van Nederlanders.

Nu zijn wij wel eens benieuwd of dit ook voor Sallanders geldt. Daarom luidt de stelling deze week: ‘In december geef ik meer aan het goede doel’. Stemmen kan hier:

[poll id=148]

Achterdeur
Afgelopen week stond de poll in het teken van vertrouwen. Naar aanleiding van het pleidooi van Jan Terlouw bij DWDD stelden we: ‘Bij mij staat de achterdeur nog gewoon open’. Dat bleek bij de meerderheid niet het geval.

Bij mij staat de achterdeur nog gewoon open
Eens: 36,7%

Oneens: 63,3%

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.