poll bij mij staat de achterdeur nog gewoon open

In veel dorpen in plattelandsgemeenten lijkt het vertrouwen in de medemens nog wel groot. Zo laten veel mensen gewoon de fiets met sleutel erin op de eigen oprit staan, om even snel de boodschappen naar binnen te brengen en blijft het raam open staan om te luchten, ook al ben je niet thuis.

Wij zijn benieuwd hoe dat bij jullie is. Laat jij de achterdeur gewoon open als je thuis bent? De stelling van deze week luidt: ‘Bij mij staat de achterdeur nog gewoon open’. Breng hier jouw stem uit.
[poll id=147]

Regels op het platteland
Vorige week vroegen wij of de regels voor invulling van het platteland soepeler moeten. Daar waren de deelnemers aan de poll op de website het duidelijk mee eens. Maar liefst 70 procent stemde voor versoepeling, de overige 30 procent stemde tegen.

Regels voor nieuwe invulling van het platteland moeten soepeler
Eens: 70%
Oneens: 30%

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.