Home / archiefcentraal / poffertjes bij overesch tijdens kerstdagen

poffertjes bij overesch tijdens kerstdagen

De openingstijden zijn tijdens de laatste twee weken van het jaar gewijzigd; komende twee weken is de winkel open op dinsdag van 13.00 tot 18.00 uur en woensdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 16.00 uur. Ook hebben we deze weken verschillende mooie aanbiedingen, zie www.overesch.nl ,  uiteraard geheel passend bij deze tijd van het jaar. De familie Overesch wenst iedereen Fijne Feestdagen en een mooi 2017.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.