piepjong reggerund nl kent geweldige start

De vraag naar lokaal top vlees is groot, vertelt eigenaar Bart Blikman. “Sommige mensen hebben alweer voor de tweede keer een vleespakket besteld. Dat is natuurlijk een supergoed signaal!”

Het vlees wordt overal in Nederland gegeten. “We hebben klanten in onder andere Breda, Amsterdam, Utrecht en Almere. Mooi dat iedereen kan genieten van dit prachtige vlees”, aldus Bart. “Ons vlees wordt dan ook met veel respect klaar gemaakt en vacuum verpakt door onze lokale topslager Kouwen te Lemele.”

Er zijn op dit moment nog enkele vleespakketten op voorraad. De inhoud van het vleespakkeet bestaat onder andere uit biefstuk, entrecote, rosbief, hacheevlees, riblap, runderworstjes, hamburgers en gehakt. Ook leuk om als kado te geven aan familie en vrienden.

Een vleespakket bestellen kan op ReggeRund.nl of stuur een berichtje naar info@reggerund.nl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.