overwetering wint uitwedstrijd in vaassen

In de negende minuut kwam de ploeg van Robert Slinkman op voorsprong. Bensi was scherp voor het doel van Vaassen en rondde beheerst af. In de extra tijd van de eerste helft kwam de thuisploeg echter op gelijke hoogte.

In de achtenvijftigste minuut was het opnieuw Bensi die de overwinning voor Overwetering binnensleepte.

Door de overwinning is de ploeg uit Olst de trots Herbstmeister. De ploeg uit Vaassen blijft eenzaam onderaan staan. Door de winterstop kunnen de voetbalschoenen voorlopig in de kast worden opgeborgen. Op 29 januari hervat Overwetering de competitie met de thuiswedstrijd tegen Turkse Kracht uit Deventer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.