oudejaarsparty bij de zuiderbuur in raalte

Livemuziek van de allround coverband Z@nd met evergreens uit de jaren 70 en 80 (denk aan de Top 2000), hapjes, oliebollen, bubbels, lekkere bieren en om 12 uur vuurwerk moeten de overgang van 2016 naar 2017 extra feestelijk maken. Uitgaan is weer helemaal in, ook voor diegenen die de 30, 40 of 50 jaar al zijn gepasseerd, zo vindt de vriendengroep die samen met Diederik Evers van het nieuwste café van Raalte het feestje organiseert.

Samen met andere oudere jongeren, vaak generatiegenoten, swingend het oude jaar uitgaan, met elkaar proostend en toostend het nieuwe jaar ingaan, genietend van klassieke hits en dat op loop- en fietsafstand van huis. Het feest start oudejaarsavond om 22.00 uur en zal tot ongeveer 03.00 uur in het nieuwe jaar duren.

De entree bedraagt 11 euro. Er is slechts een beperkt aantal toegangskaarten te koop bij Bierbrasserie de Zuiderbuur. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.