Home / archiefcentraal / oudejaarsparty bij de zuiderbuur in raalte

oudejaarsparty bij de zuiderbuur in raalte

Livemuziek van de allround coverband Z@nd met evergreens uit de jaren 70 en 80 (denk aan de Top 2000), hapjes, oliebollen, bubbels, lekkere bieren en om 12 uur vuurwerk moeten de overgang van 2016 naar 2017 extra feestelijk maken. Uitgaan is weer helemaal in, ook voor diegenen die de 30, 40 of 50 jaar al zijn gepasseerd, zo vindt de vriendengroep die samen met Diederik Evers van het nieuwste café van Raalte het feestje organiseert.

Samen met andere oudere jongeren, vaak generatiegenoten, swingend het oude jaar uitgaan, met elkaar proostend en toostend het nieuwe jaar ingaan, genietend van klassieke hits en dat op loop- en fietsafstand van huis. Het feest start oudejaarsavond om 22.00 uur en zal tot ongeveer 03.00 uur in het nieuwe jaar duren.

De entree bedraagt 11 euro. Er is slechts een beperkt aantal toegangskaarten te koop bij Bierbrasserie de Zuiderbuur. 

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.