oude tribune sv nieuwleusen hergebruikt in dalfsen

Naast het symbolische bedrag van twee euro biedt deze overname nog een aantal voordelen voor S.V. Nieuwleusen. Doordat de tribune wordt hergebruikt, stijgt het puntenaantal van de duurzaamheidsaanvragen voor het nieuw te bouwen clubhuis. Ook hoeft S.V. Nieuwleusen op deze manier geen sloopkosten te betalen en geen beroep te doen op haar vrijwilligers.

Vrijwilligers van de twee voetbalclubs uit Dalfsen zijn donderdag gestart met het demonteren en verplaatsen van de tribune. De verwachting is dat dit zo’n twee dagen in beslag neemt. De planning is dat de clubs de tribune in het voorjaar zullen opbouwen.

Vervolg bouwplannen

S.V. Nieuwleusen verwacht in de komende maanden de bouwgrond bouwrijp te maken zodat omstreeks februari gestart kan worden met de bouw.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.