open dag ecr solace op 16 december

Op deze dag is er een tafel met informatie over ECR Solace en worden rondleidingen gegeven. Ook is er informatie over de thuiszorg die ECR Solace levert aan cliënten in de omgeving. Daarnaast is er een tafel met informatie over fysiotherapie. Ook kunnen kinderen zich vermaken bij de tafel ‘Maak je eigen kerstversiering’. Tussen 13.00 en 17.00 uur is pianist Daan Dekker aanwezig. Tijdens de Open Dag wordt warme chocolademelk, erwtensoep, koffie/thee en een kerstkransje geserveerd.

Het adres van ECR Solace Heino is Statenweg 3 in Heino. Vooraf aanmelden voor de Open Dag is niet nodig. Meer informatie is verkrijgbaar via T (088) 328 01 00.

ECR Solace heeft 54 comfortabele woon-zorgappartementen in verschillende uitvoeringen. De woonzorgvoorziening beschikt over 11 zorghotelstudio’s, waar mensen terecht kunnen voor tijdelijk verblijf na een ziekenhuisopname of om de taken van hun mantelzorger te verlichten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.