ondernemer centrum beweging en gezondheid nieuw tijenraan gezocht

Sporten, beweging en ontmoeting staan centraal in het nieuwe sportcentrum. Mensen die (weer) in beweging willen komen, moeten herstellen of revalideren en/of een gezondere leefstijl nastreven kunnen terecht in het nog te ontwikkelen centrum.

Van de nieuwe ondernemer wordt een nauwe samenwerking met het Sportbedrijf en de gebruikers in het sportcentrum verwacht. Het betreft de integrale huur van 4 behandelkamers, 2 kleedkamers en een oefenruimte van 160 m2.

Onderverhuur aan partijen die een bijdrage kunnen leveren aan de gezamenlijke visie is mogelijk. Daarbij valt onder meer te denken aan fysiotherapie, podotherapie, diëtiek, (sport)massage en leefstijlcoaching. Nieuw Tijenraan vervangt het huidige Tijenraan en wordt naar verwachting eind 2017 in gebruik genomen.

Het sportcentrum omvat 3 zwembaden (waaronder een therapiebad), 2 sporthallen, 4 behandelkamers met oefenruimte, een biljartzaal, een beachveld, een sportcafé, kantoren en vergaderzalen (nieuwtijenraan.raalte.nl)

Een gedetailleerde vraagspecificatie is beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen deze opvragen door een e-mail te sturen naar info@sportbedrijfraalte.nl met daarin een korte toelichting en motivatie.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.