olst wijhe en prorail kibbelen over onbewaakte overgang

Na het treinongelijk bij het Goningse Winsum twee weken geleden gaf ProRail te kennen alle onbewaakte overgangen op openbare wegen te willen bewaken of anders sluiten.

Tussen Olst en Deventer gaat het om twee kleine particuliere overgangen en die op de Oude Allee. “Deze willen wij al jaren sluiten”, vertelt ProRail-woordvoerder Aldert Baas aan de Stentor. Over de twee particuliere overgangen – op Landgoed Nieuw Rande – is ProRail in gesprek met Stichting IJssellandschap en andere belangenpartijen. Er lopen namelijk ook wandelroutes overheen.

De gemeente heeft op de Oude Allee sinds enkele weken een bord geplaatst waarop te zien is dat gemotoriseerd verkeer niet is toegestaan. De gemeente laat echter weten aan sluiting niet te willen meewerken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.