oliebollenfeest bij de bokkers molle in olst

Bastiaan en Marina Bökkers zorgen op 31 december bovendien voor live muziek. De band Livin’ Room treedt die dag op. Deze band speelt covers van onder andere The Beatles, Rolling Stones, Lynyrd Skynyrd en Normaal. Veel golden oldies dus. De band begint rond 14.00 uur.  

Verder staat er beide dagen een draaiorgel en er is gratis glühwein en warme chocolademelk. Natuurlijk is de lunchroom bij de bakkerij ook geopend voor belegde broodjes, burgers, sateetjes en meer. Bastiaan en Marina zelf bakken de hele dag oliebollen en appelflappen.

De traditie bestaat al jaren, maar is relatief nieuw in Olst. Het begon ooit in de molen in Terwolde. Marina: “Daar gingen we een paar oliebolletjes bakken. Puur ter demonstratie van ons oliebollenmeel. Maar daar kwam de eerste al: ‘kan ik ze ook kopen? Joh… dat kan wel.’ Nu, een paar jaar verder, staan wij bloedfanatiek met een enorme oliebollenbak in onze feesttent bij de Bökkers Mölle in Olst te bakken!”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.