nieuwjaarsduik in natuur zwembad heidepark

De Vrienden van de Sprokkelaars tekenen weer voor de organisatie van de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik in Lemelerveld. Zondag 1 januari om 14.00 uur zullen waarschijnlijk weer vele tientallen, zo niet honderden onverschrokken inwoners van Lemelerveld en omgeving het water van Natuur Zwembad Heidepark in rennen.

Het zwembad is geopend vanaf 13.00 uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro op de dag zelf en 2,50 euro bij voorinschrijving via staging2.nieuwjaarsduiklemelerveld.nl. De opbrengst komt dit jaar volledig ten goede aan Thuis Woonvorm Lemelerveld. Voor meer informatie over deze organisatie kunt u terecht op: thuislemelerveld.nl. De meest ludieke duiker verdient 50 euro aan waardebonnen van Bakkerij van der Most.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.