Home / archiefcentraal / nieuwjaarsduik in natuur zwembad heidepark

nieuwjaarsduik in natuur zwembad heidepark

De Vrienden van de Sprokkelaars tekenen weer voor de organisatie van de Bakkerij van der Most Nieuwjaarsduik in Lemelerveld. Zondag 1 januari om 14.00 uur zullen waarschijnlijk weer vele tientallen, zo niet honderden onverschrokken inwoners van Lemelerveld en omgeving het water van Natuur Zwembad Heidepark in rennen.

Het zwembad is geopend vanaf 13.00 uur. De deelnamekosten bedragen 5 euro op de dag zelf en 2,50 euro bij voorinschrijving via www.nieuwjaarsduiklemelerveld.nl. De opbrengst komt dit jaar volledig ten goede aan Thuis Woonvorm Lemelerveld. Voor meer informatie over deze organisatie kunt u terecht op: thuislemelerveld.nl. De meest ludieke duiker verdient 50 euro aan waardebonnen van Bakkerij van der Most.

Lees ook

Stekjesbeurs in centrum Lettele

LETTELE – Zij-actief houdt op zaterdag 2 oktober weer de jaarlijkse stekjesbeurs in het centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.