nieuwe uitbaters voor horeca tijenraan

De twee gaan vanaf 2 januari de horeca in het nieuwe Tijenraan voor hun rekening nemen, zo valt te lezen op de Facebookpagina’s van beide heren. 

Niek Kleine Toereers, geboren in Luttenberg, heeft zijn baan bij RTV Oost na dertien jaar opgezegd om voor het nieuwe Tijenraan aan de slag te kunnen. Hij woont nu nog in Hengelo, maar heeft zijn huis daar te koop gezet en is van plan om terug te keren naar Salland. 

Bas te Velthuis woont nu nog in Gelselaar. Hij heeft zijn vertrek als manager bij de multifunctionele accommodatie Sindron in Zenderen reeds aangekondigd.

De mannen hebben onlangs het dienstverband ondertekend. Dat wil dan ook zeggen dat ze technisch gezien geen exploitant zijn van de Tijenraan-horeca. Echter, in de praktijk zal dat vermoedelijk weinig zichtbaar zijn.

Foto via Facebook Bas te Velthuis

Meer foto's