nieuwe rolstoelen voor savas bij zwembad tijenraan

De bijdrage is goed besteed, want de oude rolstoelen waren aan vervanging toe. In overleg met Sportbedrijf Raalte is besloten om nieuwe rolstoelen aan te schaffen voor bij het zwembad, zodat alle faciliteiten bij zwembad Tijenraan voor mensen met een beperking weer helemaal up-to-date zijn.

Bij het zwembad zijn veel faciliteiten en hulpmiddelen aanwezig, zoals een tillift, inlooptrap, brancards en rolstoelen om zwemmen mogelijk te maken voor mensen met een beperking. Het water van het therapie bad heeft een temperatuur van 32,5°C en een bodem die op verschillende dieptes kan worden ingesteld.

Door de hulp van vele vrijwilligers en de goede samenwerking met Sportbedrijf Raalte kunnen wekelijks veel mensen met een beperking zwemmen bij zwembad Tijenraan.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.