negen zwollenaren verliezen van heracles

In het begin van het duel waren er geen echte kansen voor beide ploegen. Na ruim een kwartier mocht Armenteros aanleggen vanaf de strafschopstip na een overtreding van Schenkeveld op Kuwas. De verdediger kreeg daarbij rood en dus moest PEC al vroeg met tien man verder. Armenteros benutte de strafschop: 1-0. Aan de andere kant kreeg Menig een kans na een fraaie actie, maar hij scoorde niet. Namens Heracles schoot Navratil naast. Kort voor rust waren Armenteros en Kuwas nog dichtbij namens Heracles, maar het bleef bij 1-0.

Heracles ging met een man meer op zoek naar de 2-0, maar vond die ondanks enkele goede kansen niet. Na een uur kreeg Zwolle zelfs een tweede rode kaart. Van Polen moest met twee keer geel vertrekken. Stegeman maakte daar gebruik van door aanvaller Vermeij te brengen voor verdediger Droste. In eerste instantie leverde dat niet direct grote kansen op, maar een klein kwartier voor het einde was het wel raak. Vermeij kopte de 2-0 binnen en twee minuten later was het al 3-0 door een fraaie pegel van Darryl van Mieghem. Daar bleef het bij in Almelo. Heracles eindigt door de zege de eerste seizoenshelft op plek negen. Zwolle is de nummer zestien.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.