natuurbericht weer om brommerig van te worden

De natuur in. Dat deed Sjaak Bruggeman ook. “Onderweg valt het op dat de schapen het veenweidelandschap hebben overgenomen. Zij blijven in de winter buiten en onderhouden de grasmat. Een machtige trekker met vijf spiegelende ploegbladen laat mooie glimmende ruggetjes achter.

Steeds meer riet en water bepalen de omgeving. De vele windwatermolentjes hebben hun beste tijd gehad. Dan gaat het weggetje over in een wandel en fietspad. Het bordje geeft aan dat het alleen voor lokale bewoners toegestaan is om te brommen.

Het smalle karakteristieke bruggetje is de doorgang voor de rietsnijders naar het achterland en laat zich door zijn contragewicht gemakkelijk bedienen. En wanneer het eens openstaat mogen dus alleen aanwonenden brommen….”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.