maurits overhandigt cheque aan andre kruiper voor stamcelbehandeling

Daarnaast heeft Fietsenwinkel De Groot in Heeten ook een geweldige actie gehad, ‘schijn een lichtje op André’. Bij de verkoop van een lichtsetje belandde er een groot gedeelte in de spaarpot die op de toonbank stond. Ook hier is een aanzienlijk bedrag opgehaald.

Met de Kerst is André Kruiper dus het stralende middelpunt, omdat het streefbedrag inmiddels binnen is. Dit zijn nog lopende actie’s. Vanavond is er nog een actie in de sporthal en morgenmiddag treden er drie koren op bij de kerk in Heeten. Waar een klein dorp heeel groot in kan zijn.

Foto’s: Alex Witteveen

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.