martijn de vogel verlaat rohda voor hoofdtrainerschap in heino

Martijn heeft zijn hele leven bij Rohda Raalte gespeeld, tot en met het eerste elftal. Na zijn actieve carrière is hij trainer geweest van diverse jeugdteams en drie jaar van het tweede. Dit seizoen is hij assistent-trainer naast Frank Tempelman bij de hoofdmacht van Rohda. Martijn is dit seizoen bezig met het volgen van de opleiding TC 1.

Tijdens de gesprekken met de technische commissie en de begeleiding en spelers van het eerste elftal bleek er een prima klik tussen de trainer en vv Heino. De club heeft met Martijn een jonge, enthousiaste trainer in huis gehaald die de visie en beleid van de club kan vertalen naar de spelersgroep en hoopt op een lange en plezierige samenwerking.

De overgang van De Vogel is een bijzondere, aangezien Rohda Raalte en vv Heino dit seizoen in dezelfde competitie zitten. In de 1e Klasse staat Rohda derde en Heino zesde.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.