marco borsato op nieuw festival in hellendoorn

Onder Aan De Berg vindt plaats op 24 mei. Deze artiesten, in combinatie met lekker eten en drinken, maken het een perfecte aftrap van het Hemelvaart weekend. De voorverkoop is per direct gestart via de website van het festival.

Toen duidelijk werd dat Marco Borsato naar Onder Aan De Berg zou kunnen komen, heeft de organisatie direct toegehapt: ”Elk optreden van hem blijft een bijzonder moment. Het past ook helemaal bij de sfeer van Onder Aan De Berg: grote Nederlandse artiesten, bijzonder eten & drinken op een sfeervolle locatie. En met de toevoeging van Caro Emerald, Nielson en Jeangu Macrooy denken we een aantrekkelijk programma neer te hebben gezet. De ideale aftrap van het Hemelvaart weekend.”, vertelt organisator Frank Satink.

Naast Marco Borsato komt verder Caro Emerald, de zangeres die in korte tijd uitgroeide tot een hedendaags fenomeen, naar Hellendoorn.
Nielson, bekend van onder andere zijn singles Beauty & The Brains, Hoe en Mannenharten (zijn platina samenwerking met Bløf). 
En als laatste maar niet de minste: Jeangu Macrooy. Jeangu werd bekend door zijn debuut-EP ‘Brave Enough’ met daarop de single Gold. Met dit nummer werd hij 3FM Serious Talent en kreeg hij een uitnodiging om bij DWDD te spelen. Jeangu werd in hetzelfde tv programma ook getipt als ‘Sound of 2017’.

Onder Aan De Berg draait om muziek en lekker eten en drinken. En dat alles op een zeer bijzondere locatie: een open plek midden in het bos, aan de voet van de Hellendoornse Berg. 

Tickets gaan €39,- (excl. servicekosten) kosten en zijn per direct te koop via staging2.onderaandeberg.nl. Ook te koop zijn parkeertickets: €7,- (excl. servicekosten). 
De organisatie benadrukt dat tickets alleen te koop zijn via de officële website en Facebook pagina en nergens anders. Tickets gekocht op andere plekken kunnen vals en ongeldig zijn.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.