marc lobbert verlengt contract als hoofdtrainer sv schalkhaar

Lobbert begon dit seizoen als hoofdtrainer van Schalkhaar met een contract voor één seizoen. Vol enthousiasme heeft hij het eerste elftal in de eerste seizoenshelft naar een knappe tweede plek in de Tweede Klasse gebracht. En dat smaakt naar meer.

“Ik heb bij Schalkhaar verlengd omdat ik veel potentie in de groep zie”, verklaart de oefenmeester. “Ik zie mogelijkheden om door te groeien naar de Eerste Klasse. Deze ambitie spreekt de club ook uit.”

‘Fantastisch naar mijn zin’
Daarnaast noemt Marc de randvoorwaarden ‘uitstekend’. “Ik heb het fantastisch naar mijn zin. Ook de geweldige jeugdafdeling met inmiddels doorstroming van talenten en de goede samenwerking van trainers onderling bevallen me erg goed.”

Voor de komende tijd is het doel van Lobbert ‘het eerste elftal weer centraler te zetten binnen de vereniging’. “Het moet een feest zijn om op zondagmiddag de club te bezoeken en naar het eerste te kijken met herkenbaar en aanvallend voetbal”, zo valt te lezen op de website van SV Schalkhaar. 

Foto: Bas Tijhaar

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.