manana manana heeft nieuwe locatie in vorden

Tante Rikie van de Zwarte Cross is uiteraard zeer blij: “Mañana Mañana was een in het geheel niet onaardig fuifje in mijn eigenste Hummelo. Ik kon daar heerlijk genieten van een glas Nozem Oil terwijl ik lekker heen en weer schommelde in een hangmatje, of ik liet lekker mijn voeten masseren door een vriendelijke jongedame of ik at een of andere hipculinaire snack bij een food truck, onderwijl luisterend naar allemaal bandjes die superaparte deuntjes speelden.”

“Ach, wat was dat mooi en zo lekker raar, superspannend, op een fijne manier vreemd, interessant en verrassend. Maar nu moet ik dus op de fiets naar Kasteel Vorden, naar de nieuwe locatie van Mañana Mañana 2017. Zie ik je daar op 15-16-17-18 juni?”

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.