Home / archiefcentraal / manana manana heeft nieuwe locatie in vorden

manana manana heeft nieuwe locatie in vorden

Tante Rikie van de Zwarte Cross is uiteraard zeer blij: “Mañana Mañana was een in het geheel niet onaardig fuifje in mijn eigenste Hummelo. Ik kon daar heerlijk genieten van een glas Nozem Oil terwijl ik lekker heen en weer schommelde in een hangmatje, of ik liet lekker mijn voeten masseren door een vriendelijke jongedame of ik at een of andere hipculinaire snack bij een food truck, onderwijl luisterend naar allemaal bandjes die superaparte deuntjes speelden.”

“Ach, wat was dat mooi en zo lekker raar, superspannend, op een fijne manier vreemd, interessant en verrassend. Maar nu moet ik dus op de fiets naar Kasteel Vorden, naar de nieuwe locatie van Mañana Mañana 2017. Zie ik je daar op 15-16-17-18 juni?”

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.