luttenberg wil uitkijktoren en middeleeuws festival

Inmiddels zijn er tien werkgroepen opgericht die zich allemaal op verschillende onderdelen van het programma richten. Zij gaan zich bezig houden met de realisatie van een uitkijktoren op de berg; sport-, spel- en jeugdactiviteiten; activiteiten in het kader van de geschiedenis van het dorp; een middeleeuws festijn; een Bevrijdingsfestival; een revue; de realisatie van een herdenkingsbos met zevenhonderd bomen; een kunstroute; een dorpsreünie en een openluchtbioscoop op de Enk.  

Het bestuur van Stichting Luttenberg 700 bestaat uit Jenneke van Doesburg, Henk Holtmaat, Renate Grefelman, Leo Kleine Toereers, Berd Koggel en Arend-Jan Koning. Ook hebben drie jongeren bij toerbeurt zitting in het bestuur. Van de nu opgeheven Stichting Luttenberg 175 jaar Kerkdorp is het batig saldo van ruim 4.500 euro overgenomen en dat dient nu als startkapitaal. De commissie financiën heeft de eerste aanvragen voor subsidie en andere financiële ondersteuning al op de post gedaan.

Op dit moment wordt er gewerkt aan het ontwerp van een aftelklok. Die moet op 1 januari 2017 van start gaan, zodat elke Luttenberger kan zien hoeveel dagen, uren en minuten het nog duurt voordat het feestjaar 2018 gaat beginnen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.