loodzware rit op de handbike levert 6000 euro op

“Het doel was om 180 kilometer af te leggen, maar het bleek zwaarder dan verwacht”, vertelt Chiel. Het streefbedrag van Chiel en zijn vrienden was 2.000 euro, dat bedrag werd fantastisch overtroffen. 

“Mijn broer en moeder fietsten ook mee (op de gewone fiets). Mijn broer heeft 178 kilometer gefietst en mijn moeder 158 kilometer.”

Grens verlegd
“Het motiveert me dat ik hiermee mijn eigen grens verleg. Daarnaast is het gezellig met elkaar en halen we ook nog eens geld op voor het goede doel”, liet Chiel voorafgaande aan de actie weten. “Het geld hebben we nodig om al die kinderen meer lucht te kunnen geven en zo een toekomst te kunnen laten opbouwen.”

Longontsteking
Het opgehaalde geld van Serious Request naar hulp voor de vele kinderen die sterven aan een simpele longontsteking. Eentje waar wij amper last van hebben maar waar, vooral in de Hoorn van Afrika en ten zuiden van de Sahara, duizenden kinderen aan overlijden. Gebrek aan kennis en geld voor medicijnen liggen hieraan ten grondslag.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.