Home / archiefcentraal / lemelenaar dj wint award

lemelenaar dj wint award

“We waren al super blij met de nominatie ‘best opkomende act 2016’ en hebben als klap op de vuurpijl ook deze ‘vakjuryprijs’ in ontvangst mogen nemen! Dat is een super bekroning op alle energie en passie die we erin hebben gestopt!”, aldus een enthousiaste Frank.

Samen met ‘partner in crime’ Jasper Draaijer uit Lochem richten ze zich op tentfeesten/dorpsfeesten en festivals. Hun Led Robot, remixen en de professionaliteit van de act staken volgens de jury er met kop en schouders bovenuit. Wie weet staan ze deze zomer wel bij jou in de buurt! 

Meer informatie over dit duo vind je op de website www.beatcrooks.nl.

 

 

Lees ook

Carolien Jonkman: Het ideale ziekenhuis

Ik loop door de prachtige tuin met bomen en planten richting het ziekenhuis. In de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.