lemele krijgt pak slaag van oranje nassua 10 0

In klasse 3D maken Voorwaarts V en Oranje Nassau Almelo de dienst uit. De twee koplopers geven elkaar weinig toe en hebben het overige deelnemersveld op afstand gezet. Mijlenver op afstand gezet is ook Lemele, dat na het gelijke spel in de openingswedstrijd tegen Mariënberg louter nederlagen bijschreef. De equipe van trainer Riny Jansen heeft in de zomer flink moeten aderlaten. Het verlies van zeven basisspelers, plus het wegvallen van routinier Henri ten Kleij breekt de ploeg op. Ook op de Ossenkoppelerhoek in Almelo, werden de Zandeinde bewoners overlopen door de ontketende kampioenskandidaat Oranje Nassau.

Bij de thuisploeg heeft Peter Bokma heeft het aardig op de rit. Bovendien heeft hij de beschikking over Nordin Azhimi, een teenager nog, die dit seizoen het net aardig weet te vinden en tegen het bezoekende Lemele zijn persoonlijke score flink op kon voeren. Liefst vijf keer wist hij het net te vinden tegen Lemele, dat ongenadig en wreed werd afgeslacht in de Twentse textielstad. Geen pepernoot te verdienen voor Jansen en de zijnen, om toch een beetje in stijl te blijven. Wie het niet kan verdragen moet maar niet verder lezen. De slachtpartij eindigde bij 10-0. Tien mokerslagen, keurig verdeeld over beide helften. Het verschil in kwaliteit tussen de hekkensluiter van 3D en een topploeg uit diezelfde klasse was simpelweg te groot. Laten we er verder het zwijgen toe doen en het houden bij de statistieken.

8. Nordin Azhimi 1-0, 36. Azhimi 2-0, 37. Mert Saricicek 3-0, 38. Saricicek 4-0, 45. Azhimi 5-0. Rust. 59. Azhimi 6-0, 61. Ruud Hondebrink 7-0, 67. Patrick Ponsteen 8-0, 78. Hondebrink 9-0 en 90. Azhimi 10-0. 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.