laatste kaarten zwarte cross 2017 in de verkoop

Binnen 5 dagen verkochten ze meer dan 90% van alle tickets. “Wat een geweldig groot vertrouwen hebben jullie in mijn feestje. Super! Een dikke kus van mij op jullie voorhoofdjes”, aldus de festivaldirectrice.

Ondertussen is 72% van de vrijdagkaarten verkocht. Concreet betekent dit dat er iets minder dan 18000 kaarten beschikbaar zijn voor de festivalgangers die toch echt bij dit fijne feestje willen zijn in juli volgend jaar. Het kan dus nog! Laat je niet verleiden door snode zwarthandelaren die astronomische bedragen vragen voor tickets die soms zelfs helemaal niet geldig zijn.

“Op dit moment ben ik op de thee bij de jongens en meisjes van TicketSwap. Ik wil het mogelijk te maken voor festivalgangers om op een betrouwbare manier tickets over te nemen van personen die tickets aanbieden. Wacht nog heel even met kopen via TicketSwap tot de samenwerking is beklonken (je leest dat als eerste op staging2.zwartecross.nl). Pas dan kan ik garanderen dat Zwarte Crosstickets gekocht via TicketSwap toegang geven tot het festivalterrein.”


Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.