kerstwandeling door wijhe

De start/inloop voor de wandeling is tussen 16.15 uur en 16.30 uur in ’t Langhuus in de Langstraat. Daar worden de groepen samengesteld die onder leiding van een wijze uit het Oosten langs de verschillende elementen uit het kerstverhaal wandelen. De mensen die aan de route wonen ontvangen nog een uitnodiging om tussen 16.30 uur en 18.00 uur verlichting in de vorm van ledlampjes of waxinekaarsjes in potjes thuis in de vensterbank of op de stoep te zetten, zodat het een mooie lichtjestocht wordt door het dorp voor het dorp. Zo is er ook  muziek en zang onderweg.

De wandeling eindigt bij de levende kerststal naast de Nicolaaskerk. Daar is chocolademelk, limonade en gluhwein. In de Nicolaaskerk kun je een kerstkaart maken/schrijven voor mensen op de vlucht en gehandicapte kinderen in Pakistan. Dit laatste is het project dat de kerkgemeenschap steunt met de lichtjesactie en de duif Rainbow in de adventstijd en met Kerst. Als alle groepen terug zijn eindigen we  met elkaar in de Nicolaaskerk door te luisteren naar een verhaal van Hennie Fiet en zingen samen ter afronding een kerstlied.   

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.