Home / archiefcentraal / kerstshow bij groenrijk raalte

kerstshow bij groenrijk raalte

Groenrijk Raalte biedt weer een kerstshow van formaat met de nieuwste trends op het gebied van binnen- en buitenverlichting, natuur- en kunst-kerstbomen en natuurlijk vele sfeer- en decoratieartikelen. “Maar er zijn nog veel meer opties die je huis tijdens de kerstdagen een extra bijzonder tintje kunnen geven en daarvan laten we ook een selectie zien”, vertelt Johnny Holtkuile. 

Op het horecaplein wordt gezorgd voor koffie, thee, chocomelk of een glaasje glühwein. Zaterdag is er muziek van Trio Ton Nijkamp en het koor Eigen Wiese. Zondag is er een clown aanwezig en kunnen de bezoekers kijken naar een demonstratie van natuurproducten van Heembloemex. 4 Muse, Swinkling Stars en kinderkoor Discover zorgen voor stemmige gezangen. De scouting zorgt ervoor dat iedereen netjes de auto kan parkeren. 

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.