kerstsfeer op het moonlight shoppen in luttenberg

In Luttenberg wordt vrijdag 9 december weer het Moonlight Shoppen georganiseerd. Een braderie geheel in kerstsfeer, om met een goed gevoel de feestdagen in te gaan.

Wat het Moonlight Shoppen in Luttenberg bijzonder maakt is de kleinschaligheid. Het is een avondje in gezellige kerstsferen. Op die manier hopen we de mensen alvast in de juiste stemming te brengen. En zeg nou zelf, het is toch ook gezellig, om met een glühweintje rondom een brandend vuurtje te staan?

Het Moonlight Shoppen is al meerdere jaren succesvol in Luttenberg. Moonlight Shoppen is te vergelijken met de Duitse kerstmarkten, alleen staan de standhouders hier niet in houten hutjes, maar hebben ze gewone marktkramen. Bovendien is het evenement in Luttenberg kleinschaliger van opzet.

We hebben zo’n vijfentwintig standhouders. Onder meer de horeca heeft een stand waar een soort proeverij gehouden wordt en er zijn tal van stands die artikelen verkopen die in de kerstsfeer passen.

Daarnaast is het mannenkoor De Stroatkjals er met sfeervolle liederen en zijn de Bergklanken aanwezig voor de muzikale omlijsting.

Alles is aangekleed tot een sfeervol geheel. Er staan kerstbomen, er wordt kerstverlichting opgehangen, er lopen een paar Kerstmannen, er zijn  midwinterhoornblazers.

Moonlight Shoppen wordt vrijdag 9 december in Gemeenschapscentrum Elckerlyc aan de Butzelaarstraat in Luttenberg gehouden.

Het Moonlight Shoppen opent om 18.00 uur haar deuren en duurt tot 21.00 uur. Entree en parkeren is beide gratis.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.