kerstnachtdienst in nicolaaskerk wijhe

Een alledaags thema zou je zo denken, maar als je naar de wereld van vandaag kijkt dan zijn er veel mensen die geen ‘licht’ meer zien in het duister door de dingen die hen zijn overkomen of nog overkomen. De vraag is of jij dan ook een ‘licht’ kunt zijn in het duister voor een ander? Daar gaat het om in deze viering die muzikaal zal worden ondersteund door organist Johannes Dijkstra, trompettist Maaik Meiberg en op klarinet Froukje Brevoord. Ook zal het Sallands vrouwenkoor onder leiding van Joan Jonkman haar medewerking verlenen. Voorganger in deze viering is de plaatselijke predikant van de Nicolaaskerk ds. Martje Veenstra.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.