kerstmannen mogen weer rennen door raalte

Verkleed als Kerstman kan iedereen, van jong tot oud, getraind of ongetraind, zondag aan deze funloop meedoen. Het parcours is 3 km lang en loopt door het centrum van Raalte.

Om 16:00 uur start de Santarun in het centrum van Raalte. Het Marktplein vult zich dan met kerstmannen die mee doen aan deze loop voor het goede doel. Voor 10 euro ontvang je een kerstmanpak, een medaille en een consumptie. Na het succes van vorig jaar wil de Rotary Club Raalte opnieuw 10.000 euro ophalen.

Deelnemers kunnen het startbewijs, deconsumptiebon en het kerstmanpak ophalen in Raalte bij Schulten Lederwaren, bij Boek en kantoorhandel Korten in Olst, bij Apotheek Heino of bij Kulturhus Trefpunt Heeten. Aanmelden kan ook via de website staging2.raalte.rotarySANTARUN.nl. Daar kan met iDEAL betaald worden. Het pak kan dan opgehaald worden bij Vital Centre in Raalte. Uiteraard kan men zich ook nog tot vlak voor de start opgeven op de Grote Markt bij de stand van de Santarun. Mensen die al een Kerstmanpak van voorgaande jaren hebben kunnen voor 5 euro deelnemen en krijgen daarvoor een startbewijs, medaille en consumptie.

De organisatie stelt ook nog vier prijzen beschikbaar: voor de origineelste groep, de eerste en de laatste Santa en het uitbundigste Santa-gezin. Na afloop van deze ludieke loop door het dorp is er afterparty bij Grand Café Neuf.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.