Home / archiefcentraal / kensington komt naar stoppelhaene

kensington komt naar stoppelhaene

Kensington is zonder twijfel de grootste band van Nederland op dit moment, volgens velen de grootste band die ons land ooit heeft gekend. In 2017 is de band onder andere headliner op Paaspop, Concert at Sea en strandfestival Zand en staat de band November volgend jaar vijf keer in een nu al compleet uitverkochte Ziggodome.

De organisatie van het Sallandse Oogstfeest is erg blij dat ze nu al de eerste band bekend kunnen maken. Meer namen zullen de komende maanden nog bekend worden gemaakt.

Kaarten
Kaarten voor het donderdagavondprogramma van Stöppelhaene zijn nu al online te koop via de website www.stoppelhaene.nl. Zaterdag 10 december 9:00 uur start ook de voorverkoop bij Schulten Lederwaren in Raalte en alle Primera winkels. Kaarten kosten 25 euro. Voor kinderen tot 15 jaar zijn er speciale kaarten te koop voor 15 euro. Prijzen zijn exclusief servicekosten.

Lees ook

Feestelijke open dag ter ere van heropening Kerkhuus Heino

HEINO – Burgemeester Dadema verzorgt op vrijdag 24 september de officiële opening van het volledig …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.