kennisfestival olst wijhe aanmelden kan nog

“Kennis is enorm veel waard”, weet Marieke Korterik, vanuit ut Huus de drijvende kracht achter het Kennisfestival. “Datzelfde geldt voor een breed netwerk. Met het Kennisfestival Olst-Wijhe bieden wij precies deze twee elementen voor al die vrijwilligers en actieve mensen die zich het afgelopen jaar op tal van plekken binnen onze gemeenschap hebben ingezet. Van het trainen van de F-jes bij de plaatselijk sportclub tot elke week koffieschenken in het bejaardentehuis.”

Van 14.00 tot 21.00 uur is op 16 december in het Holstohus een uitgebreid programma te volgen. Zo zijn er speciale speeddates met interessante gesprekspartners – waaronder het college van B&W – en kun je meer te weten komen over social media, autisme, vluchtelingenwerk, bestuursstijlen en nog veel meer.

Aanmelden voor het Kennisfestival kan via m.korterik@uthuus.nl en de deelname is volledig gratis. Wie zich aanmeldt kan rekenen op een aantal gratis consumptiemuntjes.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.