Home / archiefcentraal / kennisfestival olst wijhe aanmelden kan nog

kennisfestival olst wijhe aanmelden kan nog

“Kennis is enorm veel waard”, weet Marieke Korterik, vanuit ut Huus de drijvende kracht achter het Kennisfestival. “Datzelfde geldt voor een breed netwerk. Met het Kennisfestival Olst-Wijhe bieden wij precies deze twee elementen voor al die vrijwilligers en actieve mensen die zich het afgelopen jaar op tal van plekken binnen onze gemeenschap hebben ingezet. Van het trainen van de F-jes bij de plaatselijk sportclub tot elke week koffieschenken in het bejaardentehuis.”

Van 14.00 tot 21.00 uur is op 16 december in het Holstohus een uitgebreid programma te volgen. Zo zijn er speciale speeddates met interessante gesprekspartners – waaronder het college van B&W – en kun je meer te weten komen over social media, autisme, vluchtelingenwerk, bestuursstijlen en nog veel meer.

Aanmelden voor het Kennisfestival kan via m.korterik@uthuus.nl en de deelname is volledig gratis. Wie zich aanmeldt kan rekenen op een aantal gratis consumptiemuntjes.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.